Bli kjent med vårt nyeste tilskudd, Thea Ihle

Vi ønsker velkommen til vårt nyeste tilskudd til teamet, Thea Ihle. Bli bedre kjent med henne og hennes rolle i Ignite Procurement.

Ignite Procurement
Ignite Procurement

Feb 14, 2020 2 min read

Thea er en del av marketing-teamet, og vil jobbe med digital markedsføring for Ignite Procurement.

Det jeg liker best med Ignite Procurement er at det er et startup-selskap. Å få være en del av denne reisen fremover, blir utrolig spennende.

Hva er din bakgrunn? (utdanning/jobb)

For tiden studerer jeg kommunikasjonsledelse ved Handelshøyskolen BI, Oslo, og er nå halvveis i en bachelor.

Hva liker du å gjøre på fritiden?

På fritiden liker jeg å trene, reise og være med venner.

Hvorfor valgte du å jobbe hos Ignite?

Ignite Procurement er et interessant og spennende selskap å jobbe i. De tilbyr en unik løsning for strategisk innkjøp, og det er kult å være en del av noe såpass “nytt”. Det å jobbe her, ser jeg på som en fantastisk utfordring og fin mulighet for meg til å tilegne meg mer erfaring. I og med at jeg er student, er dette en super anledning til å benytte kunnskapen min i praksis.

Hva liker du best med Ignite?

Det jeg liker best med Ignite Procurement er at det er et startup-selskap. Å få være en del av denne reisen fremover, blir utrolig spennende. I tillegg er jeg en del av et ungt og uredd arbeidsmiljø med høye ambisjoner som er svært inspirerende å jobbe rundt.

Tre ord som beskriver deg?

Positiv, engasjert og snill.

Si en funfact om deg selv

Jeg elsker taco.


Kort info om Thea:

Thea er 22 år gammel og kommer fra Oslo. Hun studerer kommunikasjonsledelse ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Hun interesserer seg for markedsføring og kommunikasjon, og ser frem til å lære mye i stillingen som digital marketer. På fritiden liker hun å trene, reise og være med venner.


Ignite Procurement er et spend management verktøy for strategisk innkjøp. Få mer informasjon om hvordan løsningen kan hjelpe deg og din virksomhet!