Karriere

Ignite Procurement skal vokse

Ignite Procurement er inne i en vekstfase og vi ønsker derfor å komme i kontakt med potensielle medarbeidere. Vi er både på utkikk etter kandidater som kan styrke vårt team innen konsulenttjenester og programvareutviklere til drift og videreutvikling av vår software, Ignite Analytics.

Utlyste stillinger

For å håndtere økende etterspørsel etter vår software, Ignite Analytics, søker vi etter ambisiøse og dyktige utviklere til vårt programmeringsteam. Vi ser etter kandidater med tung erfaring innen programvareutvikling i Python, men oppfordrer også toppkandidater fra IT-studier i Norge og internasjonalt til å ta kontakt. Med de beste utviklerne på vårt lag sikrer vi at våre kunder får maksimal verdi ut av softwaren, samt opprettholder full support til en økende kundebase. Du kan lese mer om stillingen her.

Stillingsnavn

TechLead Frontend

TechLead Backend

Internship

Stillingstype

Fulltid

Fulltid

Internship

Lokasjon

Oslo

Oslo

Oslo

Søknadsfrist

søn 7. okt

søn 7. okt

søn 7. okt

Ta gjerne kontakt med Valdemar Rolfsen hvis du ønsker å høre mer om mulighetene for å være med å utvikle Ignite Analytics videre.

Konsulenter

Til vår konsulentvirksomhet ​søker vi å komme i kontakt med sterke kandidater fra konsulentvirksomheter, innkjøpsledere fra større bedrifter, samt toppkandidater fra økonomi- og ingeniørstudier i Norge og internasjonalt. Våre konsulenter har kommersiell forståelse, sterk driv, analytisk kompetanse og gode relasjonelle ferdigheter. Disse egenskapene, kombinert med et strategisk innkjøpsperspektiv, bidrar til å realisere besparelser og utvikle våre kunder.

Ta gjerne kontakt med Sigbjørn Nome hvis du ønsker å høre mer om mulighetene i vår konsulentvirksomhet.