Innkjøpsanalyse

Don't excel. Ignite

__wf_reserved_arv

Gjør innkjøpsdataen deres om til et solid handlingsgrunnlag

Få en omfattende og oppdatert oversikt over innkjøpet deres. Harmoniser, klassifiser og analyser innkjøpsdataen deres for å håndtere utgifter, forenkle rapportering og øke effektiviteten.

Hvorfor Ignite?

Fordeler med å velge Ignite for innkjøpsanalyse

__wf_reserved_arv

Brukervennlighet

Jobb og naviger gjennom innkjøpsdataen deres effektivt, og integrer de sømløst i den daglige driften.

__wf_reserved_arv

Full kontroll

Kombiner forskjellige datakilder, bruk datalogikk og opprett konsistente, verifiserbare dataflyter for å løse eventuelle problemer effektivt og skape én kilde til sannhet.

__wf_reserved_arv

Fleksibilitet i dataen deres

Verktøyet vårt gir omfattende fleksibilitet, slik at dere kan kombinere forskjellige datakilder, samt klassifisere og visualisere data.

__wf_reserved_arv

Spar tid og penger

Avdekk verdifull innsikt for rapportering og sporing, spar tid og penger. Finn forbedringsområder og muligheter med våre innsiktsverktøy.

Nøkkelfunksjoner

Full kontroll over dataene deres
Vår datahåndteringsplattform gir dere muligheten til å skape én fast kilde for innkjøpsdataen deres. Legg til alle typer data, harmoniser og slå sammen datakilder, og løs eventuelle problemer i dataen enkelt.
__wf_reserved_arv
Intuitiv og fleksibel klassifisering
Ta i bruk dra-og-slipp systemet for å enkelt kategorisere dataen deres. Lær systemet logiske regler og det vil bruke den innlærte logikken på all data dere laster opp. Slå sammen eller flytt kategorigrupper om nødvendig.
__wf_reserved_arv
Berik innkjøpsdataene deres
Ved å bruke tredjeparts plugin-moduler (f.eks. valutaer og leverandørers finansielle data) beriker vi innkjøpsdataene deres med relevante datakilder for å avdekke ny innsikt for organisasjonen deres.
__wf_reserved_arv
Rask datavisualisering
Vårt intuitive og fleksible datavisualiseringsverktøy lar dere raskt presentere data på hvilken som helst måte dere ønsker. Lag unike visninger ved å dykke ned i innkjøpskategorier og mer.
__wf_reserved_arv
Kontinuerlig dataopplastning
Integrer med ERP, regnskapsverktøy, datalager eller dataplattform og fjern alt bryet med å laste inn, berike og konsolidere data. Kom i gang umiddelbart for å få oversikt over dataene deres.
__wf_reserved_arv

Hør hva kundene våre sier om oss

__wf_reserved_arv
__wf_reserved_arv
__wf_reserved_arv
__wf_reserved_arv
__wf_reserved_arv
__wf_reserved_arv
Eyvind A.G. Zetterberg
Anskaffelsessjef for analyse og forretningsutvikling, Veidekke

«Å bygge en tilpasset løsning internt ville ha krevd en betydelig investering både når det gjelder mennesker og penger.

Med Ignite får vi et team som på 60+ personer som kontinuerlig utvikler og vedlikeholder løsningen.»

__wf_reserved_arv
Arndt Romer
Leder for innkjøpskontroll, SEG Automotive

«Vi er overrasket over hastigheten på implementeringen av løsningen og støtten fra Ignite Procurement-teamet. Vi har nå tallene vi kan stole på for å gjøre rapporteringen effektiv, innsiktsfull og beslutningstaking kraftig og datadrevet.»

Kundens suksesshistorie

Fra statiske rapporter til dynamisk innsikt

Hvordan en fremtredende billeverandør forvandlet isolerte data til et samlet handlingsgrunnlag.

SEG Automotive har et innkjøpsteam med veldefinerte KPIer tilpasset deres mål. Selv om de hadde klar innkjøpsrapportering på plass, møtte de flere utfordringer som gjorde prosessen ineffektiv og tidkrevende.  

De visste at de trengte å forbedre rapporteringsprosessene og kontrollen for å ta innsiktsdrevne forretningsbeslutninger.

Lær hvordan SEG Automotive brukte Ignite for å forbedre rapporteringen, kontrollen og driftseffektiviteten for å bygge et konkurransefortrinn.

Les historien deres >
__wf_reserved_arv
__wf_reserved_arv

Utnytt kraften av data for å håndtere utgifter, forenkle rapportering og øke effektiviteten. Si farvel til kjedelige Excel-filer.

Finn ut mer om innkjøpsanalyse

Gjør dataene deres om til et solid handlingsgrunnlag

Avdekk potensielle kostnadsbesparelser

Innkjøp er vanligvis en oversett, men kraftig måte å drive kostnadsbesparelser på. Utnytt kraften av full oversikt for å identifisere konkrete besparelser for organisasjonen. Dykk dypt inn i dataene deres for å avdekke skjulte muligheter.

__wf_reserved_arv

Klar for å gå vekk fra regneark og samarbeide med leverandørene deres på en ansvarligere måte?

Målet vårt er å styrke ansvarlig beslutningstakning ved å gi dere innsikten og verktøyene dere trenger for å frigjøre potensialet i verdikjeden deres.

Innstillinger

Personvern er viktig for oss, så du har muligheten til å deaktivere visse typer lagring som kanskje ikke er nødvendig for den grunnleggende funksjonen til nettstedet. Blokkering av kategorier kan påvirke opplevelsen din på nettstedet. Mer informasjon

Godta alle informasjonskapsler__wf_reserved_arv

Disse elementene kreves for å aktivere grunnleggende nettstedfunksjonalitet.

Alltid aktiv

Disse elementene brukes til å levere reklame som er mer relevant for deg og dine interesser.

Disse elementene lar nettstedet huske valg du gjør (for eksempel brukernavn, språk eller regionen du befinner deg i) og gi forbedrede, mer personlige funksjoner.

Disse elementene hjelper nettstedsoperatøren å forstå hvordan nettstedet fungerer, hvordan besøkende samhandler med nettstedet, og om det kan være tekniske problemer.

Takk skal du ha! Innleveringen din er mottatt!
Beklager! Noe gikk galt mens du sendte inn skjemaet.
__wf_reserved_arv