Karbonregnskap

Ikke mer glemt eller skjult CO2 utslipp.

__wf_reserved_arv

Dekk hele CO2 fotavtrykket nøyaktig

Oppnå full dekning av karbonregnskapet ditt, inkludert alle kategorier på tvers av Scope 1, 2 og 3. Lever pålitelige og nøyaktige resultater med Ignites beregningsmetodikk, som er godkjent av DNV og er i tråd med Greenhouse Gass Protocol.

Hvorfor Ignite?

Fordeler med å velge Ignite for karbonregnskapet

__wf_reserved_arv

Full dekning

Ikke la noen utslipp gå usett eller glemt. Anslå alle kategorier, inkludert indirekte utslipp av kjøpet ditt.

__wf_reserved_arv

Overlegen revisjonsevne

Alle tall kan enkelt spores på det mest detaljerte nivået - fra innspill, gjennom utslippsfaktorer, til det endelige estimatet.

__wf_reserved_arv

Høy nøyaktighet

Ingen beregningsmetodikk kan dekke alt, men Ignite kan komme deg nær. Kombiner forskjellige metoder for enkelt å sikre nøyaktige resultater.

__wf_reserved_arv

Eksternt validert

DNV har bekreftet at Ignites beregningsmetodikk er i tråd med Greenhouse Gass Protocol.

Viktige funksjoner

Harmoniser data enkelt
Vår datahåndteringsplattform lar deg kombinere flere datakilder, for eksempel strømforbruk, kjørerekord og mer, for å skape en kilde til sannhet og få full synlighet.
__wf_reserved_arv
Klassifiser data med fleksibilitet
Kartlegg dataene dine til spesifikke kategorier og utslippsfaktorer ved å bruke standardiserte regler eller kategoritreet ditt med vår fleksible klassifiseringsmodul.
__wf_reserved_arv
Få økt nøyaktighet
Bruk skjemaer til å fylle ut spesifikk aktivitetsbasert eller leverandørspesifikk informasjon om alle kategorier, slik at du kan kombinere beregningsmetoder. Vi sørger for at det ikke er dobbelttelling.
__wf_reserved_arv
Identifiser utslippssteder
Identifiser utslippspunkter med dashbord, som gjør at du kan gå ned og forstå kilden til utslippene dine, slik at du kan drive meningsfulle handlinger.
__wf_reserved_arv
Overhold forskriftene
Få tilgang til tallene du trenger for bærekraftsrapporteringen: de metriske tonn CO2-ekvivalenter per utslippskategori og år. Eksporter enkelt til Excel.
__wf_reserved_arv

Hør hva kundene våre sier om oss

__wf_reserved_arv
__wf_reserved_arv
__wf_reserved_arv
__wf_reserved_arv
__wf_reserved_arv
__wf_reserved_arv
Eyvind A.G. Zetterberg
Anskaffelsessjef for analyse og forretningsutvikling, Veidekke

«Ignite stopper arbeidet med å vedlikeholde og oppdatere komplekse datasett. Det lar oss fokusere på det vi gjør best - oppdage forbedringsområder, definere strategier og ta datadrevne beslutninger. Ignite har hjulpet oss med å oppfylle våre forpliktelser, mål for utslippsreduksjon, og har økt produktiviteten vår dramatisk.»

__wf_reserved_arv
Lene Aronsveen
Senior finansiell rådgiver, Ferd

«Vi valgte Ignite fordi plattformen gir oss god oversikt og rike analysefunksjoner, i tillegg til at alle data er samlet på ett sted - noe som er det beste utgangspunktet for handlingsbare analyser og dekker alle utslippskategorier.»

Kundens suksesshistorie

Redusere konsulentkostnader, oppnå full gjennomsiktighet i forbruket, estimere CO2 og mer

Hvordan innkjøpsinnovasjon sparte denne konstruksjonen store hundrevis av timer hver måned, slik at den kunne fokusere på sitt kjerneoppdrag om å drive bærekraft og samsvar.

Veidekkes innkjøp var desentralisert, der data ble lagret i forskjellige systemer, ofte i ulike formater og spredt over mange innkjøpssentre.

Selv om det var bra for fleksibilitet, gjorde det det også utfordrende for Veidekke å holde oversikt over hva og hvor de brukte og hvordan det bidro til deres overordnede mål. Det var liten eller ingen åpenhet om organisasjonens utgifter og anskaffelsesoperasjoner.

Veidekke trengte en løsning for å håndtere alt dette for å spare tid og penger og samtidig forbedre effektiviteten og samarbeidet mellom ulike avdelinger. Se hvordan de brukte Ignite for å oppnå dette.

Les historien deres >
__wf_reserved_arv
__wf_reserved_arv

Bare fordi det er vanskelig å måle, betyr ikke det at du ikke bør måle det. Størstedelen av utslippene dine kan være i kategorier som er vanskelige å beregne.

Lær mer om karbonregnskap

Hvordan oppnå bærekraftig anskaffelse

__wf_reserved_arv

Naviger i CSRD- og ESRS-krav

Ved lov vil selskaper av en viss størrelse måtte produsere utslippsrapporter innen begynnelsen av 2025.

Vår omfattende guide «Navigating Europe's New Scope 3 Reporting Requirements» hjelper deg med å forstå virkningen av disse forskriftene.

Les vår klimagassutslippsrapport

Hos Ignite er vi mer enn bare et teknologiselskap. Vi er en gruppe lidenskapelige individer forpliktet til å gjøre en forskjell i verden. Derfor er vi glade for å kunngjøre utgivelsen av vår klimagassutslippsrapport for 2022!

Les rapporten vår for å lære mer om beregningsmetodikken vår og for å få en bedre forståelse av hvordan vi kan hjelpe deg med karbonregnskapet ditt.

__wf_reserved_arv

Klar til å gå vekk fra regneark og samarbeide med leverandørene dine på en ansvarlig måte?

Målet vårt er å styrke ansvarlig beslutningstaking ved å gi deg den innsikten og verktøyene du trenger for å frigjøre potensialet i forsyningskjeden din.

Innstillinger

Personvern er viktig for oss, så du har muligheten til å deaktivere visse typer lagring som kanskje ikke er nødvendig for den grunnleggende funksjonen til nettstedet. Blokkering av kategorier kan påvirke opplevelsen din på nettstedet. Mer informasjon

Godta alle informasjonskapsler__wf_reserved_arv

Disse elementene kreves for å aktivere grunnleggende nettstedfunksjonalitet.

Alltid aktiv

Disse elementene brukes til å levere reklame som er mer relevant for deg og dine interesser.

Disse elementene lar nettstedet huske valg du gjør (for eksempel brukernavn, språk eller regionen du befinner deg i) og gi forbedrede, mer personlige funksjoner.

Disse elementene hjelper nettstedsoperatøren å forstå hvordan nettstedet fungerer, hvordan besøkende samhandler med nettstedet, og om det kan være tekniske problemer.

Takk skal du ha! Innleveringen din er mottatt!
Beklager! Noe gikk galt mens du sendte inn skjemaet.
__wf_reserved_arv