Klimagassregnskap

Slutt på glemte eller skjulte CO2 utslipp.

__wf_reserved_arv

Dekk hele CO2 utslippet nøyaktig

Få full dekning av CO2 utslipp, inkludert alle kategorier på tvers av Scope 1, 2, og 3. Lever pålitelige og nøyaktige resultater med Ignites beregningsmetodikk, som er godkjent av DNV og er i tråd med GHG-protokollen.

Hvorfor Ignite?

Fordeler med å velge Ignite for klimagassregnskapet

__wf_reserved_arv

Full dekning

Ikke la utslipp gå usett eller glemt. Estimar alle kategorier, inkludert indirekte utslipp av innkjøpet deres.

__wf_reserved_arv

Overlegen revisjonsevne

Alle tall kan enkelt spores på det mest detaljerte nivået - fra rådata, gjennom utslippsfaktorer, til det endelige estimatet.

__wf_reserved_arv

Høy nøyaktighet

Ingen beregningsmetodikk kan dekke alt, men Ignite kan få deg nær. Kombiner forskjellige metoder for å sikre nøyaktige resultater.

__wf_reserved_arv

Eksternt validert

DNV har bekreftet at Ignites beregningsmetodikk er i tråd med Greenhouse Gas protokollen.

Nøkkelfunksjoner

Enkel harmonisering av data
Vår datahåndteringsplattform lar dere kombinere flere datakilder, for eksempel strømforbruk, kjørerekord og mer, for å skape én fast kilde og få full oversikt.
__wf_reserved_arv
Fleksibel klassifisering av data
Med vår fleksible klassifiseringsmodul kan dere bruke logiske regler eller kategoritreet deres til å kartlegge data inn i spesifikke kategorier og utslippsfaktorer.
__wf_reserved_arv
Få økt nøyaktighet
Bruk skjemaer til å fylle ut spesifikk aktivitetsbasert eller leverandørspesifikk informasjon om alle kategorier, slik at dere kan kombinere beregningsmetoder. Vi sørger for at det ikke er dobbelttelling.
__wf_reserved_arv
Identifiser utslippssteder
Identifiser utslippspunkter ved hjelp av dashbord, som gjør at dere kan dykke inn i dataen og forstå kilden til utslippene deres.
__wf_reserved_arv
Overhold forskriftene
Få tilgang til tallene dere trenger for bærekraftsrapporteringen: Metriske tonn CO2-ekvivalenter per utslippskategori og år. Eksporter enkelt til Excel.
__wf_reserved_arv

Hør hva kundene våre sier om oss

__wf_reserved_arv
__wf_reserved_arv
__wf_reserved_arv
__wf_reserved_arv
__wf_reserved_arv
__wf_reserved_arv
Eyvind A.G. Zetterberg
Innkjøpsleder forretningsutvikling og analyse, Veidekke

«Ignite stopper arbeidet med å vedlikeholde og oppdatere komplekse datasett. Det lar oss fokusere på det vi gjør best - oppdage forbedringsområder, definere strategier og ta datadrevne beslutninger.

Ignite har hjulpet oss med å oppfylle våre forpliktelser, mål for utslippsreduksjon, og har økt produktiviteten vår dramatisk.»

__wf_reserved_arv
Lene Aronsveen
Senior finansiell rådgiver, Ferd

«Vi valgte Ignite fordi plattformen gir oss god oversikt og mange analysefunksjoner, i tillegg til at alt av data er samlet på ett sted - noe som er det beste utgangspunktet for å få et handlingsgrunnlag fra analyser, og dekning av alle utslippskategorier.»

Kundens suksesshistorie

Redusere konsulentkostnader, oppnå full gjennomsiktighet i forbruket, estimere CO2 og mer

Hvordan innovativ innkjøpstekologi sparte denne aktøren innenfor konstruksjon hundrevis av timer hver måned, slik at de kunne fokusere på sitt kjerneoppdrag om å drive bærekraft og compliance.

Veidekkes innkjøp var desentralisert, der data ble lagret i forskjellige systemer, ofte i ulike formater og spredt over mange innkjøpssentre.
Selv om det var bra for fleksibilitet, gjorde det det også utfordrende for Veidekke å holde oversikt over hva og hvor de brukte og hvordan det bidro til deres overordnede mål. Det var liten eller ingen åpenhet om organisasjonens utgifter og anskaffelsesoperasjoner.

Veidekke trengte en løsning for å håndtere alt dette for å spare tid og penger og samtidig forbedre effektiviteten og samarbeidet mellom ulike avdelinger. Se hvordan de brukte Ignite for å oppnå dette.

Les historien deres >
__wf_reserved_arv
__wf_reserved_arv

Bare fordi det er vanskelig å måle, betyr ikke det at dere ikke bør måle det. Majoriteten av utslippene deres kan være i kategorier som er vanskelige å beregne.

Lær mer om klimagassregnskap

Hvordan oppnå bærekraftig innkjøp

__wf_reserved_arv

Navigere i CSRD- og ESRS-rapporteringskrav

Ved lov vil selskaper av en viss størrelse måtte produsere utslippsrapporter innen begynnelsen av 2025.

Vår omfattende guide «Navigating Europe's New Scope 3 Reporting Requirements» hjelper deg med å forstå virkningen av disse forskriftene.

Les vår klimagassutslippsrapport

Hos Ignite er vi mer enn bare et teknologiselskap. Vi er en gruppe lidenskapelige individer forpliktet til å gjøre en forskjell i verden. Derfor er vi glade for å kunngjøre utgivelsen av vår klimagassutslippsrapport for 2022!

Les rapporten vår for å lære mer om beregningsmetodikken vår og for å få en bedre forståelse av hvordan vi kan hjelpe deg med klimagassregnskap deres.

__wf_reserved_arv

Klar for å gå vekk fra regneark og samarbeide med leverandørene deres på en ansvarligere måte?

Målet vårt er å styrke ansvarlig beslutningstakning ved å gi dere innsikten og verktøyene dere trenger for å frigjøre potensialet i verdikjeden deres.

Innstillinger

Personvern er viktig for oss, så du har muligheten til å deaktivere visse typer lagring som kanskje ikke er nødvendig for den grunnleggende funksjonen til nettstedet. Blokkering av kategorier kan påvirke opplevelsen din på nettstedet. Mer informasjon

Godta alle informasjonskapsler__wf_reserved_arv

Disse elementene kreves for å aktivere grunnleggende nettstedfunksjonalitet.

Alltid aktiv

Disse elementene brukes til å levere reklame som er mer relevant for deg og dine interesser.

Disse elementene lar nettstedet huske valg du gjør (for eksempel brukernavn, språk eller regionen du befinner deg i) og gi forbedrede, mer personlige funksjoner.

Disse elementene hjelper nettstedsoperatøren å forstå hvordan nettstedet fungerer, hvordan besøkende samhandler med nettstedet, og om det kan være tekniske problemer.

Takk skal du ha! Innleveringen din er mottatt!
Beklager! Noe gikk galt mens du sendte inn skjemaet.
__wf_reserved_arv