Forbruksanalyse

Don't excel. Ignite.

__wf_reserved_arv

Gjør innkjøpsdataene dine om til handlingsbar innsikt

Få en omfattende og oppdatert oversikt over kjøpet ditt. Harmoniser, klassifiser og analyser utgiftene dine for å administrere utgifter, forenkle rapportering og øke effektiviteten.

Hvorfor Ignite?

Fordeler med å velge Ignite for Spend Analytics

__wf_reserved_arv

Brukervennlighet

Arbeid raskt med og naviger gjennom forbruksdataene dine, og integrer dem sømløst i den daglige driften.

__wf_reserved_arv

Full kontroll

Kombiner forskjellige datakilder, bruk datalogikk og opprett konsistente, verifiserbare datarørledninger for å løse eventuelle problemer effektivt og skape en kilde til sannhet.

__wf_reserved_arv

Fleksibilitet med dataene dine

Verktøyet vårt gir omfattende fleksibilitet, slik at du kan kombinere forskjellige datakilder, og å klassifisere og visualisere data.

__wf_reserved_arv

Spar tid og penger

Utnytt verdifull innsikt for rapportering og sporing enkelt for å spare tid og penger. Avslør forbedringsområder og muligheter med vår klare innsikt.

Viktige funksjoner

Full kontroll over dataene dine
Vår datahåndteringsplattform uten kode lar deg lage en grunnlinje for forbruksdataene dine. Legg til alle typer data, harmoniser og slå sammen datakilder, og løse eventuelle dataproblemer uten problemer i verktøyet vårt.
__wf_reserved_arv
Intuitiv og fleksibel klassifisering
Dra og slipp data i ønskede kategorier. Lær verktøyet å lage regler og konsekvent bruke logikk på alle innkommende data. Slå enkelt sammen med det eksisterende kategoritreet hvis du trenger det.
__wf_reserved_arv
Berik forbruksdataene dine
Ved å bruke tredjeparts plugin-moduler (f.eks. valutaer og leverandørøkonomi) beriker vi forbruksdataene dine med relevante datakilder for å låse opp ny innsikt for organisasjonen din.
__wf_reserved_arv
Rask datavisualisering
Vårt intuitive og fleksible datavisualiseringsverktøy lar deg raskt presentere data på hvilken som helst måte du ønsker. Lag unike visninger ved å bore ned i forbrukskategorier og mer.
__wf_reserved_arv
Kontinuerlig datainntak
Integrer med ERP, regnskapsverktøy, datalager eller dataplattform og fjern alt bryet med å laste inn, berike og konsolidere data. Kom i gang umiddelbart for å få oversikt over dataene dine — og bli der.
__wf_reserved_arv

Hør hva kundene våre sier om oss

__wf_reserved_arv
__wf_reserved_arv
__wf_reserved_arv
__wf_reserved_arv
__wf_reserved_arv
__wf_reserved_arv
Eyvind A.G. Zetterberg
Anskaffelsessjef for analyse og forretningsutvikling, Veidekke

«Å bygge en tilpasset løsning internt ville ha krevd en betydelig investering både når det gjelder mennesker og penger.

Med Ignite får vi et team som teller mer enn 60 personer som kontinuerlig utvikler og vedlikeholder løsningen»

__wf_reserved_arv
Arndt Romer
Leder for innkjøpskontroll, SEG Automotive

«Vi er overrasket over hastigheten på implementeringen av løsningen og støtten fra Ignite Procurement-teamet. Vi har nå tallene vi kan stole på for å gjøre rapporteringen effektiv, innsiktsfull og beslutningstaking kraftig og datadrevet.»

Kundens suksesshistorie

Redusere konsulentkostnader, oppnå full gjennomsiktighet i forbruket, estimere CO2 og mer

Hvordan innkjøpsinnovasjon sparte denne konstruksjonen store hundrevis av timer hver måned, slik at den kunne fokusere på sitt kjerneoppdrag om å drive bærekraft og samsvar.

Veidekkes innkjøp var desentralisert, der data ble lagret i forskjellige systemer, ofte i ulike formater og spredt over mange innkjøpssentre.
Selv om det var bra for fleksibilitet, gjorde det det også utfordrende for Veidekke å holde oversikt over hva og hvor de brukte og hvordan det bidro til deres overordnede mål. Det var liten eller ingen åpenhet om organisasjonens utgifter og anskaffelsesoperasjoner.

Veidekke trengte en løsning for å håndtere alt dette for å spare tid og penger og samtidig forbedre effektiviteten og samarbeidet mellom ulike avdelinger. Se hvordan de brukte Ignite for å oppnå dette.

Les historien deres >
__wf_reserved_arv
__wf_reserved_arv

Administrer og samarbeide med leverandører for å bygge givende relasjoner og oppnå bedre resultater.

Finn ut mer om Spend Analytics

Gjør dataene dine om til handlingsbar innsikt

__wf_reserved_arv

Hvordan forene anskaffelsesdata i dager, ikke måneder

Les guiden vår for å lære hvordan du får synlighet i anskaffelsesdataene dine.

Du får innsikt i hvordan du raskt kan få kontroll over det og bruke det til å identifisere sparemuligheter, risikoer og måter å forbedre innkjøpsteamets effektivitet på.

Hva er forbruksanalyse og spiller det noen rolle?

Forbruksanalyse eller forbruksanalyse, er praksisen med å gjennomgå historiske forbruksdata for å få handlingsbar innsikt, redusere kostnader, øke effektiviteten eller forbedre leverandørrelasjoner. Metodikken inkluderer prosessen med å samle inn, rense, klassifisere (eller kategorisere) og analysere utgiftene i organisasjonen din.

__wf_reserved_arv

Klar til å gå vekk fra regneark og samarbeide med leverandørene dine på en ansvarlig måte?

Målet vårt er å styrke ansvarlig beslutningstaking ved å gi deg den innsikten og verktøyene du trenger for å frigjøre potensialet i forsyningskjeden din.

Innstillinger

Personvern er viktig for oss, så du har muligheten til å deaktivere visse typer lagring som kanskje ikke er nødvendig for den grunnleggende funksjonen til nettstedet. Blokkering av kategorier kan påvirke opplevelsen din på nettstedet. Mer informasjon

Godta alle informasjonskapsler__wf_reserved_arv

Disse elementene kreves for å aktivere grunnleggende nettstedfunksjonalitet.

Alltid aktiv

Disse elementene brukes til å levere reklame som er mer relevant for deg og dine interesser.

Disse elementene lar nettstedet huske valg du gjør (for eksempel brukernavn, språk eller regionen du befinner deg i) og gi forbedrede, mer personlige funksjoner.

Disse elementene hjelper nettstedsoperatøren å forstå hvordan nettstedet fungerer, hvordan besøkende samhandler med nettstedet, og om det kan være tekniske problemer.

Takk skal du ha! Innleveringen din er mottatt!
Beklager! Noe gikk galt mens du sendte inn skjemaet.
__wf_reserved_arv