Innkjøpsanalyse

Don't excel. Ignite.

__wf_reserved_arv

Gjør innkjøpsdataen deres om til et solid handlingsgrunnlag

Få en omfattende og oppdatert oversikt over innkjøpet deres. Harmoniser, klassifiser og analyser innkjøpsdataen deres for å håndtere utgifter, forenkle rapportering og øke effektiviteten.

Hvorfor Ignite?

Fordeler med å velge Ignite for innkjøpsanalyse

__wf_reserved_arv

Brukervennlighet

Jobb og naviger gjennom innkjøpsdataen deres effektivt, og integrer dem sømløst i den daglige driften.

__wf_reserved_arv

Full kontroll

Kombiner forskjellige datakilder, bruk datalogikk og opprett konsistente, verifiserbare dataflyter for å løse eventuelle problemer effektivt og skape én kilde til sannhet.

__wf_reserved_arv

Fleksibilitet i dataen deres

Verktøyet vårt gir omfattende fleksibilitet, slik at dere kan kombinere forskjellige datakilder, samt klassifisere og visualisere data.

__wf_reserved_arv

Spar tid og penger

Skap verdifull innsikt for rapportering og sporing for å spare tid og penger. Avdekk forbedringsområder og muligheter med våre innsiktsverktøy.

Nøkkelfunksjoner

Full kontroll over dataene deres
Vår datahåndteringsplattform gir dere muligheten til å skape én fast kilde for innkjøpsdataen deres. Legg til alle typer data, harmoniser og slå sammen datakilder, og løs eventuelle problemer i dataen enkelt.
__wf_reserved_arv
Intuitiv og fleksibel klassifisering
Ta i bruk dra-og-slipp systemet for å enkelt kategorisere dataen deres. Lær systemet logiske regler og det vil bruke den innlærte logikken på all data dere laster opp. Slå sammen eller flytt kategorigrupper om nødvendig.
__wf_reserved_arv
Berik innkjøpsdataene deres
Ved å bruke tredjeparts plugin-moduler (f.eks. valutaer og leverandørers finansielle data) beriker vi innkjøpsdataene deres med relevante datakilder for å avdekke ny innsikt for organisasjonen deres.
__wf_reserved_arv
Rask datavisualisering
Vårt intuitive og fleksible datavisualiseringsverktøy lar dere raskt presentere data på hvilken som helst måte dere ønsker. Lag unike visninger ved å dykke ned i innkjøpskategorier og annet.
__wf_reserved_arv
Kontinuerlig datainntak
Integrer med ERP, regnskapsverktøy, datalager eller dataplattform og fjern alt bryet med å laste inn, berike og konsolidere data. Kom i gang umiddelbart for å få oversikt over dataene deres.
__wf_reserved_arv

Hør hva kundene våre sier om oss

__wf_reserved_arv
__wf_reserved_arv
__wf_reserved_arv
__wf_reserved_arv
__wf_reserved_arv
__wf_reserved_arv
Eyvind A.G. Zetterberg
Anskaffelsessjef for analyse og forretningsutvikling, Veidekke

«Å bygge en tilpasset løsning internt ville ha krevd en betydelig investering både når det gjelder mennesker og penger.

Med Ignite får vi et team som på 60+ personer som kontinuerlig utvikler og vedlikeholder løsningen.»

__wf_reserved_arv
Arndt Romer
Leder for innkjøpskontroll, SEG Automotive

«Vi er overrasket over hastigheten på implementeringen av løsningen og støtten fra Ignite Procurement-teamet. Vi har nå tallene vi kan stole på for å gjøre rapporteringen effektiv, innsiktsfull og beslutningstaking kraftig og datadrevet.»

Kundens suksesshistorie

Reduser konsulentkostnader, oppnå full oversikt over innkjøpet, estimer CO2 og mer

Hvordan innovasjon innen innkjøpstekologi sparte denne aktøren innen konstruksjon hundrevis av timer hver måned, slik at de kunne fokusere på sitt kjerneoppdrag om å drive bærekraft og compliance.

Veidekkes innkjøp var desentralisert, der data ble lagret i forskjellige systemer, ofte i ulike formater og spredt over mange innkjøpssentre.
Selv om det var bra for fleksibiliteten, ble det også utfordrende for Veidekke å holde oversikt over hva og hvor de gjorde innkjøp og hvordan det bidro til deres overordnede mål. Det var liten eller ingen åpenhet om organisasjonens utgifter og innkjøpsoperasjoner.

Veidekke trengte en løsning for å håndtere alt dette for å spare tid og penger og samtidig forbedre effektiviteten og samarbeidet mellom ulike avdelinger. Se hvordan de brukte Ignite for å oppnå dette.

Les historien deres >
__wf_reserved_arv
__wf_reserved_arv

Administrer og samarbeid med leverandørene deres for å bygge givende relasjoner og oppnå bedre resultater.

Finn ut mer om Spend Analytics

Gjør dataene deres om til et solid handlingsgrunnlag.

__wf_reserved_arv

Hvordan forene innkjøpsdata i dager i stedet for måneder

Les guiden vår for å lære hvordan dere får økt oversikt over innkjøpsdataene deres.

Få innsikt i hvordan dere raskt kan få kontroll over dataen og bruke det til å identifisere kostnadsbesparelser, risikoer og måter å forbedre innkjøpsteamets effektivitet på.

Hva er innkjøpsanalyse og spiller det noen rolle?

Innkjøpsanalyse er praksisen med å gjennomgå historiske innkjøpsdata for å få et handlingsgrunnlag, redusere kostnader, øke effektiviteten eller forbedre leverandørrelasjoner. Metodikken inkluderer prosessen med å samle inn, rense, klassifisere (eller kategorisere) og analysere utgiftene i organisasjonen deres.

__wf_reserved_arv

Klar for å gå vekk fra regneark og samarbeide med leverandørene deres på en ansvarligere måte?

Målet vårt er å styrke ansvarlig beslutningstakning ved å gi dere innsikten og verktøyene dere trenger for å frigjøre potensialet i verdikjeden deres.

Innstillinger

Personvern er viktig for oss, så du har muligheten til å deaktivere visse typer lagring som kanskje ikke er nødvendig for den grunnleggende funksjonen til nettstedet. Blokkering av kategorier kan påvirke opplevelsen din på nettstedet. Mer informasjon

Godta alle informasjonskapsler__wf_reserved_arv

Disse elementene kreves for å aktivere grunnleggende nettstedfunksjonalitet.

Alltid aktiv

Disse elementene brukes til å levere reklame som er mer relevant for deg og dine interesser.

Disse elementene lar nettstedet huske valg du gjør (for eksempel brukernavn, språk eller regionen du befinner deg i) og gi forbedrede, mer personlige funksjoner.

Disse elementene hjelper nettstedsoperatøren å forstå hvordan nettstedet fungerer, hvordan besøkende samhandler med nettstedet, og om det kan være tekniske problemer.

Takk skal du ha! Innleveringen din er mottatt!
Beklager! Noe gikk galt mens du sendte inn skjemaet.
__wf_reserved_arv