Leverandørstyring

Si hei til en ny måte å jobbe med leverandørene deres.

__wf_reserved_arv

Slutt på regneark for å ha oversikt over leverandørene deres.

Administrer leverandørene deres på ett sted for å få oversikten dere trenger til å identifisere potensielle risikoer og muligheter, overholde lovkrav og samarbeide effektivt.

Hvorfor Ignite?

Fordeler ved å bruke Ignite til leverandørstyring

__wf_reserved_arv

Et enhetlig syn på leverandørene

Rydd opp i spredte filer og skap én felles kilde for hele organisasjonen. Samarbeid for å holde dokumenter oppdatert.

__wf_reserved_arv

Helhetlig leverandørinnsikt

Sikre at alle perspektiver tas i betraktning når dere vurderer leverandørene deres: kostnader, miljø og etiske risikoer.

__wf_reserved_arv

Spar tid ved å prioritere leverandører

Identifiser hvilke leverandører dere trenger å følge opp nærmere med basert på leverandørdataene deres og våre automatiske tredjeparts-berikelser.

__wf_reserved_arv
Enkelt å overholde lovkrav og reglement

Avdekk innsikt i verdikjeden for å overholde nye lover og regler, ta full kontroll over verdikjeden deres.

Nøkkelfunksjoner

Etabler en komplett oversikt
En enkel oversikt over alle leverandørene deres, samlet på ett sted. Legg til og fjern leverandører enkelt. Filtrer og søk for å identifisere leverandører basert på søkekriteriene deres.
__wf_reserved_arv
Vurdere leverandørtilfredshet
Bruk våre tilpassbare spørreskjemaer for å enkelt sende ut og samle tilbakemeldinger om leverandører fra relevante personer i organisasjonen deres. Spor det over tid for å sikre at dere har faktaene dere trenger for de neste møtene med leverandørene deres.
__wf_reserved_arv
Samle inn og gjennomgå leverandørinformasjon
Samle relevant informasjon fra leverandørene deres som en del av leverandørens onboarding, samsvarsprosess og mer. Send ut tilpassbare spørreskjemaer og påminnelser, og analyser resultatene sømløst.
__wf_reserved_arv
Alle leverandørdata på ett sted
Finn all relevant informasjon om leverandørene deres på ett sted når dere trenger det, inkludert potensielle risikoer og muligheter.
__wf_reserved_arv

Hør hva kundene våre sier om oss

__wf_reserved_arv
__wf_reserved_arv
__wf_reserved_arv
__wf_reserved_arv
__wf_reserved_arv
__wf_reserved_arv
Harald Stenersen
Strategisk innkjøpssjef, Havila

«Ignite ga oss muligheten til enkelt å samle inn og analysere data fra alle våre leverandører (på tvers av datterselskaper) for raskt å identifisere hvilke som oppfyller kriteriene våre. Innsikten fra Ignite har vært uvurderlig for å hjelpe oss med å ta bedre innkjøpsbeslutninger og forbedre vår bærekraftsinnsats.»

Kundens suksesshistorie

Låste opp et 360-graders bilde av leverandørene

Hvordan et offshore- og shippingkonsern reduserer leverandørrisiko, overholder Åpenhetsloven og øker effektiviteten med en løsning for innkjøpsanalyse og datahåndtering.

Havila er en kompleks organisasjon med tonnevis av data i forskjellige systemer og formater, og begrenset tid til å behandle dataene.

Havila lette etter en løsning som kunne hjelpe dem med å forbedre effektiviteten og administrere leverandører. Løsningen måtte kunne samle data fra flere systemer og muliggjøre helhetlig leverandørstyring på tvers av konsernet — fra å få en oversikt over innkjøpet til å måle karbonavtrykket.

Se hvordan Havila brukte Ignite til å administrere innkjøpsprosessen på en bedre måte.  

Les historien deres >
__wf_reserved_arv
__wf_reserved_arv

Administrer og samarbeid med leverandørene deres for å bygge givende relasjoner og oppnå bedre resultater.

Lær mer om Leverandørstyring

Samarbeid med leverandørene deres på en bedre måte

__wf_reserved_arv

Leverandørevaluering og vurdering: Hva, hvordan og hvorfor

Organisasjoner gjennomfører leverandørevalueringer både for å kvalifisere potensielle leverandører og for å vurdere forhold til eksisterende.

Leverandørevaluering representerer en av de viktigste prosessene i et selskap for å holde seg konkurransedyktig, spesielt nå, når markedene endrer seg så raskt.

Klar for å gå vekk fra regneark og samarbeide med leverandørene deres på en ansvarligere måte?

Målet vårt er å styrke ansvarlig beslutningstakning ved å gi dere innsikten og verktøyene dere trenger for å frigjøre potensialet i verdikjeden deres.

Innstillinger

Personvern er viktig for oss, så du har muligheten til å deaktivere visse typer lagring som kanskje ikke er nødvendig for den grunnleggende funksjonen til nettstedet. Blokkering av kategorier kan påvirke opplevelsen din på nettstedet. Mer informasjon

Godta alle informasjonskapsler__wf_reserved_arv

Disse elementene kreves for å aktivere grunnleggende nettstedfunksjonalitet.

Alltid aktiv

Disse elementene brukes til å levere reklame som er mer relevant for deg og dine interesser.

Disse elementene lar nettstedet huske valg du gjør (for eksempel brukernavn, språk eller regionen du befinner deg i) og gi forbedrede, mer personlige funksjoner.

Disse elementene hjelper nettstedsoperatøren å forstå hvordan nettstedet fungerer, hvordan besøkende samhandler med nettstedet, og om det kan være tekniske problemer.

Takk skal du ha! Innleveringen din er mottatt!
Beklager! Noe gikk galt mens du sendte inn skjemaet.
__wf_reserved_arv