Verdikjedens due diligence

Håndter risiko og oppnå compliance, enkelt.

__wf_reserved_arv

Et system for å holde seg oppdatert på regelverk.

Last opp leverandørdataene deres og få en fullstendig og beriket oversikt over leverandørene dere i ett system for å fullføre due diligence-vurderinger.

Hvorfor Ignite?

Fordeler med å velge Ignite for due diligence i verdikjeden

__wf_reserved_arv

Én enhetlig leverandøroversikt

Oppnå compliance ved å forene leverandørlisten deres. Med Ignite kan dere harmonisere spredte filer og enkelt å etablere én felles kilde for hele organisasjonen.

__wf_reserved_arv

Tid og kostnadseffektivitet

Spar uvurderlig tid for dere og leverandørene. Identifiser hvilke leverandører som trenger nærmere oppfølging basert på leverandørdata kombinert med våre automatiske tredjepartsberikelser.

__wf_reserved_arv

Kontinuerlig risikoovervåking

Vi kobler oss til ERP-systemene deres for å kontinuerlig overvåke leverandørbasen deres og identifisere leverandører som ennå ikke er vurdert.

__wf_reserved_arv

Juridisk godkjent

Vår løsning er bygget i samarbeid med ledende norske advokatfirmaer og eksperter, inkludert spørreskjema og rapporteringsmal.

Nøkkelfunksjoner

Etabler en komplett oversikt
En enkel oversikt over alle leverandørene deres, samlet på ett sted. Legg til og fjern leverandører enkelt. Filtrer og søk for å identifisere leverandører basert på søkekriteriene deres.
__wf_reserved_arv
Utelukk høyrisikoleverandører
Identifiser leverandører med høy risikoprofil basert på bransje og/eller land gjennom automatiske databerikelse. Bruk risikoscreening til å hjelpe dere med å forstå hvilke leverandører som bør prioriteres, og spar verdifull tid for dere og leverandørene.
__wf_reserved_arv
Etterspør viktig informasjon
Lag spørreskjemaer for å be om informasjon fra leverandørene deres. Send de et standard spørreskjema eller lag deres eget. Velg leverandører dere vil sende spørreskjemaet til og få informasjonen dere trenger.
__wf_reserved_arv
Rapportere i tråd med regelverk
Sett opp dashbord for å identifisere leverandører som dere bør jobbe tettere med, eller opprett enkle rapporter. Vår standard rapporteringsmal hjelper dere med å oppnå compliance på kort tid.
__wf_reserved_arv

Hør hva kundene våre sier om oss

__wf_reserved_arv
__wf_reserved_arv
__wf_reserved_arv
__wf_reserved_arv
__wf_reserved_arv
__wf_reserved_arv
Harald Stenersen
Strategisk innkjøpssjef, Havila

«Med 1500 leverandører og inkludert ESG-kriterier i vurderingene våre, er det rett og slett håpløst å identifisere hvilke av våre leverandører som skiller seg ut uten en god løsning - man trenger et verktøy for å samle inn, harmonisere og kunne bruke denne informasjonen.»

__wf_reserved_arv
Harald Stenersen
Direktør for forretningsutvikling, Bilia

«Vi har testet en rekke konkurransedyktige løsninger, og Ignite har den desidert beste og mest intuitive programvaren.»

Kundens suksesshistorie

Avdekket et 360-graders bilde av leverandørene

Hvordan et offshore- og shippingkonsern reduserer leverandørrisiko, overholder den norske åpenhetsloven og øker effektiviteten med en løsning for anskaffelsesanalyse og datahåndtering.

Havila er en kompleks organisasjon med tonnevis av data i forskjellige systemer og formater, og begrenset tid til å behandle dataene.

Havila lette etter en løsning som kunne hjelpe dem med å forbedre effektiviteten og administrere leverandører. Løsningen måtte kunne samle data fra flere systemer og muliggjøre helhetlig leverandørstyring på tvers av konsernet — fra å få en oversikt over innkjøpet til å måle karbonavtrykket.

Se hvordan Havila brukte Ignite til å administrere innkjøpsprosessen på en bedre måte.  

Les historien deres >
__wf_reserved_arv
__wf_reserved_arv

Hold dere oppdatert på leverandørrisiko og avslør eventuelle hemmeligheter for å sikre compliance og håndtere forretningsrisiko nøye.

Lær mer om due diligence i verdikjeden

Vurdere leverandørene dine for samsvar

__wf_reserved_arv

Åpenhetsloven: Ny lov om grunnleggende menneskerettigheter

Åpenhetsloven trådte i kraft i juli 2022.

Hvis du er et foretak som opererer i Norge eller andre steder i Europa, hjelper denne artikkelen deg å vite hva denne loven betyr for din bedrift og hvordan den påvirker forretningsdriften deres.

Mal for selvevaluering av leverandører

Finn ut hva du trenger å vite om leverandørene deres.

Ved å bruke denne malen kan bedriften og innkjøpsavdelingen: sikre samsvar, identifisere og håndtere eventuelle brudd på menneskerettighetene, fremme åpenhet og ansvarlighet blant leverandørene og fremme en kultur med etisk og ansvarlig forretningspraksis.

__wf_reserved_arv

Klar for å gå vekk fra regneark og samarbeide med leverandørene deres på en ansvarligere måte?

Målet vårt er å styrke ansvarlig beslutningstakning ved å gi dere innsikten og verktøyene dere trenger for å frigjøre potensialet i verdikjeden deres.

Innstillinger

Personvern er viktig for oss, så du har muligheten til å deaktivere visse typer lagring som kanskje ikke er nødvendig for den grunnleggende funksjonen til nettstedet. Blokkering av kategorier kan påvirke opplevelsen din på nettstedet. Mer informasjon

Godta alle informasjonskapsler__wf_reserved_arv

Disse elementene kreves for å aktivere grunnleggende nettstedfunksjonalitet.

Alltid aktiv

Disse elementene brukes til å levere reklame som er mer relevant for deg og dine interesser.

Disse elementene lar nettstedet huske valg du gjør (for eksempel brukernavn, språk eller regionen du befinner deg i) og gi forbedrede, mer personlige funksjoner.

Disse elementene hjelper nettstedsoperatøren å forstå hvordan nettstedet fungerer, hvordan besøkende samhandler med nettstedet, og om det kan være tekniske problemer.

Takk skal du ha! Innleveringen din er mottatt!
Beklager! Noe gikk galt mens du sendte inn skjemaet.
__wf_reserved_arv